In memoriamGerhard Frensel
Gerhard was een bestuurder die rustig te werk ging, eerst goed nadacht en daarna pas handelde. Van oorsprong was hij ontwerper van Afrikaanse stoffen en hij heeft met zijn gezin ook een tijdje in Afrika gewoond. Toen hij door de neergang van de textielindustrie zonder werk kwam te zitten, is hij een rechtenstudie gestart en meester in de rechten geworden.
Vanaf de oprichting was Gerhard bestuurslid en had daar binnen zijn eigen specialiteiten en inbreng. Hij is de tekenaar van het logo van onze stichting. Maar hij heeft ook vele andere tekeningen en schetsen gemaakt voor o.a. wandelfolders en wandelboekjes. Bij het herstel van de Kroonwerken rond het Genneperhuis heeft hij daar een mooie foto reportage van gemaakt.


Jan van den Hoogen
Jan was een van de drie oprichters van onze Stichting Cultuurbehoud Milsbeek.

Vanaf de oprichting in 2005 heeft Jan gedurende 8,5 jaar het penningmeesterschap vervuld. Hij organiseerde daarnaast de jaarlijkse excursie voor onze vrienden en onderhield de externe contacten, onder meer met de parochies.
De laatste jaren was Jan onze contactpersoon bij de Parochie Milsbeek voor de overname van grafmonumenten op de begraafplaats in Milsbeek. We waren met Jan in gesprek over een volgende overname, maar dit hebben we niet kunnen afronden.

Wij herinneren Jan als een accuraat bestuurslid, als een man die met veel gevoel voor humor en met kennis van zaken zijn mening op een heel rustige wijze kon brengen.
Jan, bedankt voor je inzet: je was een van de pijlers van onze stichting.


Chris Janssen of Chris van “den dikke Piet”.
Chris is ene echte Milsbékse die hier geboren en getogen is , maar ook vele jaren buiten Milsbeek heeft gewoond. Na zijn pensionering zijn Chris en Annette in Milsbeek komen wonen en heeft Chris zijn activiteiten voor verenigingen en kerk voortgezet. Een van zijn vele activiteiten was bestuurslid van de Stichting Cultuurbehoud Milsbeek. Vrij snel na de oprichting in 2005 van deze stichting is Chris tot het bestuur toegetreden en heeft tot 2012 als bestuurslid gefunctioneerd en is daarna tot heden altijd vrijwilliger gebleven van onze stichting.

Chris bedankt voor alles wat je voor de Stichting Cultuurbehoud Milsbeek hebt gedaan en voor de overige verenigingen en personen in Milsbeek.
Rust zacht.

12 juli 2022 was de uitvaart.