Agenda


Zondag 30 april 16 uur

Wandelgidsen Milsbeek organiseren dit jaar een kort programma i.v.m. de 4 mei viering.

Programma
Wij willen op zondag 30 april om 16 uur bijeenkomen achter de kerk aan de Kerkstraat in Milsbeek, waar we de groep in tweeën zullen splitsen.

De eerste groep gaat naar het oorlogskerkhof waar Paul ten Broeke, schrijver van Tread Softly, een boek ter herinnering aan de militairen die begraven liggen op het oorlogskerkhof in Milsbeek, zal vertellen hoe hij met dit boek de herinnering levend wil houden aan de mensen die hun leven gegeven hebben voor onze vrijheid.

De tweede groep gaat eerst naar de hoek Kerkstraat/Langstraat, waar een van de wandelgidsen vertelt over de geschiedenis van het burgermonument voor de oorlogsslachtoffers van Milsbeek.
Daarna ruilen de groepen van plaats voor het andere deel van het programma.

Duur programma is ongeveer 45 minuten; er zijn geen kosten aan deze rondleidingen verbonden maar je opgeven via: martienholthuysen@gmail.com is wel noodzakelijk i.v.m. de beperkte groepsgrootte van maximaal 40 personen.


Zaterdag 16 september 2023 activiteit voor vrienden van CBM

Zaterdag 16 september 2023 staat in de ochtend een activiteit gepland: nl een bezoek aan Keramisto dat zijn 35 jarig jubileum viert.

Keramisto is hét internationale keramiekfestival van Nederland. Op 16 en 17 september dit jaar alweer voor de 35e keer. Tachtig met zorg geselecteerde keramisten uit heel Europa tonen hier hun nieuwste werk. In demonstraties en presentaties kun je kennismaken met de nieuwste keramiektechnieken en -trends. Of je nou een ervaren professional bent of een startende liefhebber van keramiek: dit unieke keramiekfestival mag je niet missen!

https://www.keramisto.nl/


Zaterdag 14 oktober 2023 Uitstapje voor vrijwilligers en bestuur

Uitstapje voor vrijwilligers en bestuur staat gepland voor 14 oktober in de ochtend naar De Schutterij met aansluitend een lunch.